Produkter

Produkter

Bruk og vedlikehald av landskapet er ein viktig
føresetnad for at kvalitetane i området ikkje går tapt.

Angus Gardskjøtt har valgt å produsere kjøtt av rasen Aberdeen Angus bla. fordi rasen er nøysom og et godt beitedyr som produserer høy kjøttkvalitet direkte fra utmarksbeiter. 

Klassisk eske

Vi leverer standard klassisk eske.
Stora esker veier normalt 20 - 25 kg.
Esken består av:

- 2 halve fileter
- 2 surra steker
- 1 bogstek
- 2 stk høyrygg
- kvernet kjøtt

Filetstykkene er enten indrefilet, ytrefilet, mørbrad eller entrecote. Deles opp i serveringsstykker eller stekes hel. Brukes til biff i alle varianter. Surra stek – brukes som klassisk oksestek eller kan og skjæres opp og brukes i gryter. Kvernet kjøtt er rent kjøtt uten tilsetning av vann, kun litt salt.

Pakking og frysing

Alt kjøttet du mottar er klar til bruk. Det har hengt til modning i 14 dager etter slakting. Kjøtt som skal brukes de nærmeste dagene trenger ikke fryses.
Kjøtt som ikke skal brukes de nærmeste dagene bør fryses så raskt som mulig. Oksekjøtt holder seg godt i fryseren. Det anbefales inntil 1 år lagring i dypfryser.

Produktene

Fløteis
Angus Burgere
Angus Spekepølser
Angus Spekepølse
Angus Biffdeig
Alle typer oksekjøtt av Angus
Skinn: Vill-Lam
Store Angus skinn